« Nieuw en enig telefoonnummer PMO»

Gepubliceerd op 31-01-2024

Vanaf 9 februari 2024 zal er voor PMO (helpdesk) nog maar 1 telefoonnummer zijn!

Dit nummer vervangt de maar liefst 15 bestaande telefoonnummers! Dus ook de telefoonnummers van de Pensioendienst (bv. voor melden van overlijden), de "ziekenkas"(JSIS), de afdeling Toelages (zoals Family, Household, Education allowances ), voor hulp bij EU Inlog etc.  Voor alle afdelingen waar u  ooit contact mee zou moeten of willen opnemen, hoeft u dus vanaf 9 februari '24 nog maar één en hetzelfde telefoonnummer te bellen. 

Het nieuwe PMO nummer wordt 00 32 2 29 111 11 . 

U hoort als u belt eerst een keuzemenu. U moet kiezen uit de Engelse of Franse taal.

Daarna volgt een nieuw keuzemenu met een 8-tal opties. De optie zal JSIS zijn; dit is, zoals u weet, onze ziektekostenverzekering, ook bekend onder de Franse afkorting RCAM of de Nederlandse afkorting GSVZ. Telefoontjes met betrekking tot onze ziektekostenverzekering zijn het meest voorkomend, vandaar deze eerste plaats in het menu. 

Mocht u het lastig vinden om uw vraag in het Engels of Frans te stellen, dan kunt u, als u doorverbonden bent, altijd vragen naar een Nederlandssprekende collega. De stafleden van PMO zullen hun uiterste best doen om u verder te helpen, zo is ons beloofd. 

Er komt als het goed is, uiteindelijk ook een "Call me back" optie in het menu. Hier wordt echter nog aan gewerkt.

De huidige 15 nummers blijven in gebruik gedurende een overgangsperiode; u wordt automatisch doorgeschakeld naar het nieuwe nummer. 

Hier vindt u nog wat aanvullende informatie over het nieuwe telefoonnummer:  klik info 1 en info 2.

telefoon-01702583965.jpg